Firning nedför Gamla Vattentornet i Ystad

Ni hälsas välkomna och utrustas med helkroppssele, hjälm och handskar. Vi inleder med en grundlig genomgång av teknik och utrustning. Ni får känna på hur det känns att luta er i selen och hur det känns att fira er på repet. Vi tar oss upp i tornet med hiss till 6e våningen och sen vidare via spiraltrappa upp till toppen. Väl uppe i tornets topp riggas ni på repet och säkras, får ert sista förberedande pepp-talk, kanske tar några bilder och gör er redo för det stora äventyret!

Nu är det dags att ta steget ut på koppartaket och börja fira er nedför. Och det är nu ni passar på att njuta, inte minst av utsikten då tornet ligger på en kulle med fantastisk utsikt över staden, men även av den härliga aktiviteten i sig.

Boka ditt äventyr

Är du också sugen på att testa? Vi dig möjligheten att ge bort ett presentkort till någon du vill fira eller bara gillar som skulle uppskatta detta äventyr.

Kontakta oss för att boka in just ditt företags nästa äventyrsaktivitet. Grupper bestämmer självklart själva när men även privatpersoner har möjlighet att komma på vissa bestämda tider. Kontakta oss för att få uppdateringar kring datum!

Presentkort